Abloom

Abloom is biologisch, vegan en dierproefvrij, maar bovenal is Abloom Slow Skincare. Slow Skincare is een delicaat, ambachtelijk proces van 3 maanden waarin de hoogste kwaliteit, biologische, rauwe/onbewerkte ingrediënten worden omgezet in een krachtig extract. Het begint met een zorgvuldige selectie van bloemen, kruiden, algen en planten, die allemaal bekend staan om hun helende en verzorgende botanische effecten. De volgende stap? Koud persen! Drie keer. Gedurende deze tijd worden onze extracten nooit verhit tot boven de lichaamstemperatuur, waardoor alle natuurlijke kracht en potentie van de grondstoffen behouden blijft. Het is de enige manier om ervoor te zorgen dat we elke laatste druppel van de magie van de natuur vangen.

ALLE PRODUCTEN ZIJN GEBASEERD OP ALOË VERA.

Het heeft geen zin om ingrediënten met een hoog potentieel in een basis van slechte kwaliteit te gebruiken. Abloom sluit GEEN compromissen. Ze verpakken geen potentieel krachtige ingrediënten in de parabenen of oplossingen op waterbasis die je in goedkopere producten vindt. Er wordt alleen met Aloë Vera als basis gewerkt en het gebruik van vulstoffen en kunstmatige additieven wordt vermeden.

STERK GECONCENTREERD (DUS HET WERKT ECHT).

Abloom gebruikt altijd minstens twee keer (maar vaker tot 4 keer) de wetenschappelijk vereiste dosis, om het beste resultaat te krijgen. Je doet iets goed of je doet het helemaal niet.

BETERE INGREDIËNTEN VOOR BETERE RESULTATEN.

Abloom sluit geen compromissen. Daarom werken ze alleen met de allerbeste; rauwe voedselwaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit, biologisch geteeld of verantwoord in het wild geplukt in hun meest krachtige stadium.

MEER INGREDIËNTEN VOOR MEER VOORDELEN.

Veel merken zullen klinische feedback krijgen over één ingrediënt, en dan het absolute minimum in hun producten stoppen en proberen je wonderen te verkopen. Dat is geweldig als je een sprookje op je huid wilt zetten. Maar als je op zoek bent naar echte resultaten, heb je de juiste ingrediënten nodig om de juiste voordelen te krijgen. Dus doet Abloom veel meer ingrediënten in een fles dan anderen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.