Verzending

Verwerkingstijd / levertijd bestelling

De verwerkingstijd van de order kun je op de productpagina terugvinden en dit hangt af of het artikel direct uit voorraad leverbaar is bij ons of onze leverancier. Veelal wordt de order binnen enkele dagen verwerkt. Na verwerking van de order sturen wij een track en trace link toe zodat je op de hoogte bent dat de verzending onderweg is.

Vervoerders voor verzending

Voor de verzending van je order maken wij gebruik van verschillende vervoerders. Waaronder PostNL, DPD en Transmission. Welke vervoerder er ingezet wordt hangt af van het gewicht en de grootte van het pakket wat verzonden wordt.

Verzendkosten

De verzendkosten van een order worden berekend op basis van het gewicht. Op producten waarbij we geen verzendkosten worden doorberekend staat dit op de productpagina verwerkt.

Waarom hebben wij geen gratis verzending?

We lichten het graag toe: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden met vervoerders moeten natuurlijk betaald worden. De vervoerders en zijn bezorgers doen dit tenslotte niet kosteloos.
De webwinkels die geen verzendkosten rekenen berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van hun producten. We kunnen onze producten ook allemaal iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen maar dit is in onze ogen niet transparant naar de klant toe.
Op deze manier worden klanten die meerdere artikelen bestellen namelijk gestraft, doordat zij meer betalen voor de artikelen betalen zij dus te veel verzendkosten. Op deze manier verdienen websites die dit in de prijs verrekenen dus meer aan de verzendkosten dan de websites die geen geheim maken van de verzendkosten.

Bij bestellingen boven de 50 euro betalen wij voor u de verzend en behandelingskosten en wordt uw bestelling gratis bij u thuis bezorgd.